Lofoten røkt laks i tykke skiver passer godt i denne gode pastaretten med ruccola og kapers. Hell av vannet og ha på littolivenoljeslik at den ikke kleber seg sammen til en ball
Jeg testet for første gang Toro sinfinekakemiks som jeg fikk av til sent av de , og er veldigpositivt overasket, den var veldig enkel å bruke, og resultatet ble helt utrolig bra, så den blandingen skal jeg fortsette å baker med
Jeg har jo kjøpt meg en diger "rot spisser" og da må jeg jo pynte med gulerot. Litt salt og pepper. Hva gjorde man før stavmikseren var oppfunnet, vel det vil jeg ikke tenke på en gang
Her er retten laget medstrimletsvinekjøtt, men ønsker du den som en vegetarrett, kan du lett droppe svinekjøttetog fremdeles få en smakfull og mettende middag
Tagliatellemedolivenolje, hvitløkogchilli. Samtidig varmer man opp olivenoljei en liten kjele der man tilsetter godt medfinhakkethvitløk, chilioglitttimian
Veldig kjekt at flere leser bloggen vår ogveldighyggeligmed alle kommentarene. Denne pastaen er litt gulere på farge, men smaker veldiglikt på vanlig pasta og den er kjempegod
Helt fantastisk på smak, lett å lage ogmed få ingredienser. Dette er akkurat slikitaliensk mat skal være, få, men gode, råvarer og enkelt,raskt og lett å lage
Jeg har også valgt å dele denne herligeoppskriftenmed dere, lesere. Det var vell helst minidê, men Endre var no med på den tanken, så lenge han fikk en smakebit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.