Langtidsbraissert oksekjake i rødvin, med smørglaserte gulerøtter, småløk og tagliatelle
Skogsgourmeten
Skogsgourmeten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Dette trenger du
  • 1 - 1,2 kg oksekjake
  • 5 gulrøtter i skiver
  • 2 løk i skiver
  • 1 stangselleri
  • 1 bunt bladpersillie
  • 1 bunt timian
  • 4 hvitløksbåter
  • 1,5 flaske rødvin
  • 2 laurbærblader
  •  
  • Til servering
  • 6 gulrøtter kuttet i biter og formet i ovale former
  • 250 gr små sjalottløk
  • 500 gr tagliatelle
  • vegetabilisk olje til steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.