Hei. Her kommer oppskriften på de bringebær cupcakesene jeg ladge i dagens program. De falt jo godt i smak hos dommerne så jeg håper dere liker dem like godt
(bilde lånt fra DinMat). Løsne kaken fra ringen og ta bort bakepapiret. I helgen var gutta her, og på lørdagen skulle vi lage noe godt til å ha etter middagen
Som mange av dere vet, så er jeg med på høstens sesong av kakekrigen. Og nå er endelig sendetid klart. Da er det bare å benke seg forran skjermen mandag 28
Ha fløte- og melkeblandingen i en kjele sammen med frøene fra vaniljestangen. Dag 2 av Kakekrigen er gjennomført og jeg klarte meg gjennom sukkerbrødet og vaniljekremen til Lars Lian
Da jeg kom frem, møtte jeg først hun fra produksjonsavdelingen, som jeg hadde møtt på audition. Det jeg husker best fra denne episoden, sånn i etterkant, var da Fridtiof skulle smake på chilli, han var ikke så tøff, kan man si
• Ta av gryten fra platen og rør inn smøret. 1 sitron (saft og skall fra denne). EEEEEEEEEEEEENDELIG. Endelig var det min tur til å ha på meg det gule forklet
Franciska Munck-Johansen. (Vi har dårlig nok tid fra før. Profiteroles er typisk fransk og har eksistert helt siden 1700-tallet. 1 ts frø fra vaniljestang eller 1ts vaniljesukker
Rør sammen skall, saft, melis og frø fra vaniljestang. 1 ts ekte vaniljeekstrakt eller frø fra 1 vaniljestang. 150 g Mascarpone300 g Philadelphia kremost naturell130 g melis1 vaniljestangSkall fra 2 lime (ca. 1 1/2 litt presset teskje)Saft fra 1 lime500 g bringebær500 g blåbær200 g ripsMelisdryss på toppenSjokolade-sommerfugler100 g mørk non temp sjokoladeSprøyteposeSjablongPlastlommeFremgangsmåte
Når man baker er det langt fra alt som går som det skal, og særlig ikke når tiden er så knapp og når man ikke er på eget kjøkken, og når man hele tiden blir snakket til og får kameraer opp i ansiktet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.