Vi har enda ikke funnet noe nytt, men vi har litt tid på oss enda heldigvis. I dag har jeg laget franske makroner med bringebær, en kombinasjon jeg ikke har prøvd før
Jeg har også en silikonbakematte med runninger på som er laget spesielt for makroner. Dette kan du kjøpe på helsekostbutikker, men dette er ofte fettredusert, og det er ikke den type mandelmel du vil ha
Det er bare å glede seg til kveldens måltid etter flere timer på tur i fjellet, en nydelig høstdag. Og vi elsker å prøve nye varianter av retter med lam
Har du litt ekstra tid og tålmodighet er det en fordel å invistere det på steking av løken. Topp smaken med litt timian og et laurbærblad og du er garantert suksess
Kaken smaker syrlig av sitron og er utrolig god med den søte/syrlige melisglasuren på toppen. Pass på å ikke raspe det hvite på sitronen, for da får kaken en bitter smak
En veldig enkel fremgangsmåte på denne raske, men gode middagen. Server gjerne med godt brød til. 2 store ferske sjampinjonger i skiver (stekes litt i smør på forhånd)
Sørg for at du har god tid på kjøkkenet, ikke. Du kan fylle makronene med nesten hva som helst,. Franske makroner en kanskje noe av det mest sofistikerte
Når du skal tilberede låret, ta opp kjøttet fra marinaden og la den renne av på en rist. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
Tilsett deretter rødvin og skrap bunnen på gryten for å få med all smaken fra bacon og kylling. Med sin fyldige rødvinsaus, karamellisert løk, brunet sopp og kylling gir maksimalt med smak rik med få klassiske ingredienser
Jeg var så heldig å fikk naboen på døra med en hel kurv medramsløk til meg. Smaker fantastisk godt av hvitløk og denne urten gir ikke hvitløksånde etterpå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.