Sett pannen på nederste rist i ovnen. Helstektlammelår en er klassisk rett som er enkel å lage og man trenger ikke å være mesterkokk for og få til et godt resultat
I dag prøvde jeg meg påhelstekt mørbrad -og vet du hva. Mørbraden sitter øverst på låret. Brun det godt på alle sider i en varm stekepanne, i en blanding av godt smør og olje
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Jeg elsker å lage og spise deilig mat, men unngår gjerne å bruke lang tid på kjøkkenet. Sett formen på bordet og server med en enkel dressing av creme fraiche og honning til
Vi tenkte vi skulle prøve oss på en dansk vri av helstekt and. Del på Facebook (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)MerKlikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Lik dette
For i dag har jeg nemlig, for første gang i mitt liv, laget helstekt kylling i min leirgryte. Bruker du steketermometer skal temperaturen ligge på rundt 70 grader celsius
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.