Laks i forundringspakker
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 store skiver røkelaks
  • 1/2 dl majones
  • 1/2 ts sterk sennep, gjerne fra Dijon
  • 2 sjalottløk
  • 2 cornichons (små sylteagurker av fransk type - de norske er for søte)
  • saften av 1/4 - 1/2 sitron
  • 1-2 ss olivenolje
  • frisk gressløk, kjørvel, estragon og dill
  • salt kajennepepper
  • hvit pepper
  • 3 dl créme fraîche eller fløte, kjøleskapkald
  • saft av 1/2 sitron
  • salt
  • hvit pepper
  • 50 g lakserogn
  • 1 sitron
  • dillkvister

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.