Så mange utrolig kule idèer en kan prøve seg på. 21 Food Hacks That’ll Make You Run For The Kitchen. Kom over denne linken på FaceBook og tenkte jeg ville dele den med dere
Forleden hadde jeg besøk av min søster og ei dansk venninne vi traff på matkurs i sommer. Vi brukte en hel ettermiddag på å lage ulike småretter som til en viss grad ble fortært samme kveld
Husk at tomatene kan brukes selvom de er litt for myke til å brukes ferskt. For å hindre at tomatene blir mugne og dårlige i kjøleskapet kan man lett preservere dem ved å steke dem på 100-150 grader i ovnen noen timer
Fisk er sunt og jo flere fiskemåltider, jo slankere blir vi sies det i forskerkretser. Denne svenske laksepannen er både praktisk med lite forarbeid, genererer lite oppvask, er ekstremt velsmakende og trenger dessuten bare en liten time i ovnen
Jeg laget for mye smørkrem, ( 500 g melis og 500 smør til 50 cupcakes. Vi skal ha feiring i Husflidslauget vårt og jeg har bakt 36 cupcakes, pyntet de med lekker smørkrem og masse pynt og frosset de ned
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Her kommer forslag til en vegetarmeny som kan passe som servering i et selskap, eller til en fest. Når oljen er så varm at det freser rundt en trepinne, er den klar for friteringen
Selv om speltlompa på ingen måte er noen magisk matvare, som gjør at man blir tynnere eller sterkere, så er den akkurat passe sunn og helt fantastisk god
Jeg elsker å lure inn litt frukt og grønnsaker i pannekakene for næringens og smakens skyld. #pannekaker #mat #middag #lunsj #frokost #kveldsmat #godt #bananpannekaker #søtpotetpannekaker #spinatpannekaker #havrepannekaker #gulrotpannekaker #mangevarianter #martehopstad
Her er tema familiebursdag og med mange gjester som er glade i gode kaker og boller. Selskabelig er ferdig med laaaang påskeferie og da er det naturlig å starte opp igjen med et aldri så lite selskap
Bare prøv, for kan jeg, så kan du også. ¤ Nå skal du strekke ut deigen i alle hjørnene slik at den blir en større firkant, for så å legge den dobbel eller tredobbel den ene veien, så du ender med en avlang tykk pølse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.