Ønsker dere en fortsatt fin kveld ❤. Legg en tortilla i pannen og fordel halve ostemengden over. Snu tortillaen forsiktig og stek den videre på den andre siden til den også har blitt sprø og gylden
Så mange utrolig kule idèer en kan prøve seg på. 21 Food Hacks That’ll Make You Run For The Kitchen. Kom over denne linken på FaceBook og tenkte jeg ville dele den med dere
Til 4 bakte tomater. 4 store tomater. 1 stor søtpotet. 55 kremost naturell. 4 bunter hvitløk. salt og pepper. Kok søtpoteten som du koker en vanlig potet ca 20 min
Istedet for å kjøpe soltørkede tomater, ville jeg prøve å lage månetørkede tomater. Skjær tomatene i to og legg dem med skallsiden ned i en ildfast form
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Forskjellen fra syltetøy er at det brukes en god del krydder og mindre sukker. Alle smaker de forskjellig og vi bruker de som tyttebærsyltetøy til brun saus
For å få et mer fullverdig måltid hadde jeg i tillegg proteinbrødskiver med hvitløksmør til. Jeg har allerede skrytt på instagram og facebooksiden min, men siden jeg ble så glad for hele to nomineringer tar jeg det her og
Kjevle ut bunnene, sprinkle med olivenolje og forstek på nederste rille på 240-250 grader i ca 5 minutt for å få bunnen sprø uten å måtte oversteke fyllet og osten etterpå. Bland så alt sammen og elt i 10 minutter med kjøkkenmaskin eller for hand. 5 minutt for å få bunnen sprø uten å måtte oversteke fyllet og osten etterpå
Men har fortsatt endel grønne også som jeg tviler på blir noen gang modne. Mat som er konservert på denne måten er kjempebra for kroppen, spesielt tarmsystemet
Forrettfor 2. Hei alle sammen. Tenk at det er søndag og en kan slappe av å kose seg hele dagen. Det er deilig med noen fridager, og da er det lov til å kose seg litt ekstra, ikke sant
Altfor lite. Så kan man legge på glass med olivenolje, og for eksempel med noen blad basilikum og en hvitløkskløft - eller bare å begynne å spise med en gang
Jeg må innrømme at her hos oss så kaller vi denne retten egentlig bare for rynkete tomater. Det er fordi at når skallet blir rynkete, så er det et tegn på at tomatene er ferdige i ovnen
Liker du sauser eller dressinger som er litt kremaktige er dette en aldeles nydelig saus/dressing som er særlig god til kyllingsalat, men smaker også godt til grillmat og til salat med laks eller tunfisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.