Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Løksausen. Smakfulle kjøttboller med en kremet løksaus. Nytt år og nye muligheter. Siden 2014 har vært mer elendig kostholdsmessig enn jeg skulle ønske
Tilfeldigvis hadde jeg veldig mye løk, så valget av løksaus ga seg nærmest av seg selv. Dette er jo en gjenganger på middagsbordet (i alle fall før i tiden), og det er nok en mengde oppskrifter der ute
Løksausen lager du slik. Når løksausen er blitt ganske tykk, tar du kjelen av varmen. Løksausen gjør at alle smakene kommer sammen og skaper den reneste fest i munnen
Løksaus1 løk - finhakket2 ss smør2 ss mel5 dl kjøttkraft eller buljong (ikke bruk kokevannet fra det salte kjøttet)salt og pepper(Kan sikkert smakes til med eddik og sukker for den som ønsker det
Jeg har litt lyst til å dele en oppskrift med dere, en rett vi hadde for ikke så lenge siden og som jeg kommer til å lage flere ganger for det var så godt
Så når mannen ønsket kjøttsuppe med løksaus til middag i dag var ikke jeg sen å be. Løksaus. Server grønnsaker og kraft som forrett og kjøtt, kokte poteter og løksaus som hovedrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.