Prøvde for første gang å lage påskebrød i går, og må si at de ble utrolig gode. Hei hei. Så derfor tenkte jeg at dette var en oppskrift jeg bare måtte dele med dere
Påskebrødene lar du avkjøle på rist etter steking. Varm melken til 37°C (fingervarmt). Smuldre gjæren i den fingervarme melken og rør til all gjæren er løst opp
I år som i fjor måtte jeg lage et deilig påskebrød med egg som bakes sammen med brødet i ovnen. I fjor ble det påskekrans, mens i år hadde jeg så mye stæsj i brødet at jeg ikke klarte å lage krans utav den
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below) Da var den greske påskefeiringen over (eget innlegg om feiringen HER) og hverdagen er over oss igjen
Av og til så er det OK å by sine gjester på en ordentlig god vegetarmeny. Denne menyen som jeg legger ut her, slo godt an da jeg serverte den for en tid tilbake
Two cold days in Copenhagen. 02. 04. 2015 kl. 22. 29 i. Reiser. Ingen kommentarer. Hei, og god påske. Jeg er tilbake fra København, en by rikere på listen
Cape of good hope. 02. 11. 2015 kl. 18. 27 i. Reiser. 2 kommentarer. Siste dagen i Cape Town hadde vi bestilt en heldagstur til Cape of good hope (Kapp det gode håp) med African Blue tours
Steingjelsheddo x 2 + årets første grillings. 13. 04. 2016 kl. 20. 07 i. Telltur. Ingen kommentarer. I går var den fineste dagen vi har hatt så langt i 2016
Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg er veldig glad i vegetarmat og spiser det gjerne flere ganger i uken. Noe av det jeg liker aller best er auberine i en eller annen form, og i det siste har jeg også blitt kjent med halloumi som jeg falt pladask for
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.