Slik lager du disse deilige kyllingspydenemedpeanøttsaus. Disse kyllingspydene er en deilig middag i seg selv eller du kan ta de med bort for å settes på et spleisebord
Det er også godt med litt revet ingefær i. Etter mitt opphold på Bali i Indonesia var det spesielt en ting jeg ikke klarer å få nok av, og det er peanøttsaus
Finhakk hvitløk, chilli og ingefær, stek dette med smør i en kjele til det blir gyllent. Finhakk alle nøttene, ha dette i rett før servering så man bevarer den crunshy følelsen i nøttene, smak til med litt pepper
De afrikanske kyllingspydene har massevis av smak, og ser spennende ut med hvite og svarte sesamfrø. For å lage disse med masse god smak er det viktig at du lar dem ligge i marinaden en times tid
Smaker godt til for eksempel marinerte kyllingspyd og kokte grønnsaker. Maispuré gir måltidet et litt søtlig preg og passer bra til de fleste kjøttretter, særlig grillretter
Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Wok dine favorittgrønnsaker med denne sausen, eller lag vegetarisk satay av tofu, Quorn e. Dette er oppskrift på en fyldig og mettende peanøttsaus som passer til asiatisk mat
Server sammen medkyllingspydmed ris, salat, og gjerne godt brød til. Prøver å variere så det ikke blir bare pølser på ungene, derfor laget vi kyllingspyd i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.