3 personer
3 kyllingfilêter 3 sjampinjong ½ paprika 1 rødløk grovkverna chili og kvitløk soyasaus sesamfrø Del kylling og grønnsaker i passelige biter og tre på 6 spyd. Ha over grovkverna chili, kvitløk, en slump soyasaus og strø over sesamfrø til slutt. Grill til kyllingen er gjennomstekt, men fortsatt saftig. ASPARGES MED SPEKESKINKE
Legg ruccola på tallerken og legg på skalldyr, asparges, tomater og frisk mango. Asparges. Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
Asparges - stekt lett i smør i pannen. Smak til med ytterligere sitronsaft og salt dersom det trengs. Bare dråpevis til å begynne med, etterhvert i en tynn stråle
Beurre Blanc er en mye anvendt og klassisk saus, som er genial å ha på reportoaret. Den er ganske enkel, men supergod og kan varieres i stor grad hva gjelder smak
Hvis du ønsker kan du også anrette med et par tynne skiver spekeskinke. Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat
Grillet chili og hvitløksmarinerte aspargesmed skinke og parmesan. Jeg har denne gang marinert aspargesenog hatt den over grillen i noen minutter og servert den som en forrett
Kok egg og kok potetene med skallet på. Til denne salaten passer det veldig godt med grovt flatbrød. Spekeskinke av det slaget du liker best, eller fenalår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.