8-10 mellomstore,
melne poteter (mandelpotet og pimpernell er gode til potetmos)
1-2 dl
melk
1/2 dl
fløte (er du på slankern, bruker du bare mer melk og kutter fløten)
3 ss
smør
1/2 båt
hvitløk
salt og pepper
1/2 dl
olivenolje- 2 små løk, i grove biter- 2 små paprika, gjerne forskjellige farger, i grove biter-400 gram modne tomater, flådd og grovhakket- 1 liten squash, i grove biter- 3 fedd hvitløk, finhakket- 1-2 ss presset sitron- 1 håndfull finhakket persille eller andre krydderurter du liker. - brunt sukker- salt- pepper
1 pepperrot
og raps eller solsikkeolje til steking- salatblader el.
Server den til godt krydra kyllinglårog ein frisk salat, eller til tynne skiver av svinefilet. I dag får du oppskrift på ein meir avansert italiensk variant av potetmos, med urter, parmesan, kvitlauk og olivenolje
Krydre de med salt, pepper og paprikapulver, og la de få en liten runde i stekepannen. Ikke noe slår enkelheten av å klemme alt oppi en ildfast-form, og så bare sette det i ovnen
Bland det med resten av kokosmelken og smak om det er passelig på smak. Denne retten er tatt utgangspunkt fra en helt annen rett, men slik ble min middag, og den ble veldig god
Krydre kyllinglårenemed salt, ingefær og hvitløkspulver, bland resten av ingrediensene til marinaden, ha kyllinglårog marinade i en plastpose og la kyllingen marinere i kjøleskap over natten
Potetmos med ramsløk og parmesan er flott følge til nærmest all middagsmat og er gjort i en fei. Ramsløken gir en mild smak av hvitløk og gir mosen et fantastisk løft
enkelt, fløyelsmyk potetmos, gressløk, potet, poteter, potetmos, potetmos med gressløk, potetstappe. Drener av vannet og skrell potetene – trengs ikke med nypoteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.