Tilsett parmesanenog valnøttene som er blitt tørristet litt i panne først. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Rør alle ingrediensene godt sammen og smak til med pepper og presset sitron. Nydelig dressing til kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater
Det er ganske enkelt panert kylling toppet med tomatsaus ogparmesan. Smak til med salt og pepper. Sett over en stekepanne på medium til sterk varme med litt olje
♥ Ekte parmesan er produsert i Nord-Italia og er alltid merket med "Parmigiano Reggiano. Men jeg synes bakst med ost er så godt at jeg vil ha det med på bloggen likevel
Da jeg har fått forbud av samboeren mot å lage ramsløk hjemme hos oss (noe med fjorårets ødelagte plastboller, fem liter melk som måtte kastes, et kjøleskap som luktet ramsløk i to måneder, og et skap som fortsatt har en svak eim) har Stine fått jobben med å lage smør og pure hjemme hos seg
Jeg elsker potetmosog har i det siste hatt dilla på en melkefri variant laget med havrefløte. Jeg foretrekker å lage potetmos fra grunnen av, men som lettvint løsning på late dager har jeg også bruk den nye potetstappe-posen fra frysedisken siden den kun inneholder kokte, fryste poteter og null humbug
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.