Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Smør et lag med rød pestoog kutt skiver av mozerella og legg på. Krydre kyllingfilet med salt og pepper før du kutter den opp i midten slik som et hamburgerbrød, ikke kutt helt igjennom
Kyllingfilet medspekeskinkeog risotto er reneste festmiddagen som også kan lages til hverdags. Spe med vin/eplecideren og tilsett buljongen i flere omganger
Deretter var det bare å surre med bacon, feste baconet og pepre. Litt hvile, og klar til servering. KyllingfiletPestoBaconPepper Kyllingfiletene ble tørket med tørkepapir
Server med ris eller pasta og evt. Fordel pesto, resten av hvitløkene og fetaosten over filetene. Passer godt som hverdagsmat da den er enkel å tilberede og kun tar ca
) Krydre med salt og pepper, men vær forsiktig med saltet siden spekeskinken er salt i seg selv. (Det er veldig godt å fylle med soltørkete tomater også, men pass på at man bruker bløtlagte tomater, enten ferdige i olje eller legg selv i vann
Kylling kan lett bli litt tørt synes jeg, og det er derfor viktig med tilberedning og tilbehør. smør pesto på kyllingfiletene og surr rundt serrano skinkeSkjær chorizo pølsen i tynne skivervask potene og legg dem i en ildfast form
)Her er kyllingen på date medsellerirotrøstiKyllingfiletPestoMozzarellaFerskbasilikumSpekeskinkeNykvernet pepperJeg tror soltørkede tomater ville vært et naturlig følge her og du liker denslags
4 kyllingfileter3 ss pesto4 soltørka tomater8 skiver parmaskinke eller seranoskinke1 ss olivenoljeSett ovnen på 200 grader Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, snitt hver kyllingfilet og fyll "lommene" medpestoog biter av soltørket tomat Knyt rundt 2 skiver av parma- eller serano skinke rundt hver filetHa på litt olje over og stek i 20- 25 minutter midt i ovnenServer med f. eks ris, en god salat og saus 4 kyllingfileter. 3 ss pesto
Legg på skiver av tomat, topp med revet ost og basilikum. Server med ris, salat eller brød til. pesto. Smør på kremost (den du liker best, jeg har her brukt hvitløk og urter)
Selv synes jeg at pesto av basilikum er aller best til denne lille retten her, men det er en smakssak, uansett hvilken pesto du bruker smaker denne kombinasjonen her medpesto, spekeskinke, pasta og valnøtter utrolig godt sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.