3 ss
rapsolje over og blandet det godt med salt og pepper. De stekte på 220 grader i 35-40 min Potetene tok jeg ut og satte inn kyllingen. Mens kyllingen stekte i ovnen, kjørte jeg gulrøttene med stavmikseren, sammen med 1 dl.fløte, 2 ss.smør, salt og pepper, helte det tilbake i kjelen, slik at det holdt på varmen, mens det andre gjorde seg ferdig. Serveres med godt humør og den saus du måtte ønske! Jeg brukte denne balsamicosirupen
Rasket med meg litt brieog noen runde foccacia med oliven fra Fattigmann. Spray snittflatene på brødet med litt olje og gni gjerne inn med litt hvitløk eller chili
Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage. Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Ha ingrediensene til dressing i et glass med lokk og rist godt eller bland godt med ei skje. Den søte melonen sammen med det salte baconet fungerer så utrolig bra sammen
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.