Pimpa kyllingbryst med brie og bacon.
Godtigrunn
Godtigrunn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 kyllingbryst.
  • 12 store poteter
  • 1 kilo gulrøtter
  • 200 gram pastinakk
  • 3 stk.vårløk
  • 1 løk Meierismør
  • Salt og pepper
  • 1 dl.fløte
  • Brie
  • 6 cm lange biter
  • 220 grader Husk
  • 1 god ss
  • 3 ss rapsolje over og blandet det godt med salt og pepper. De stekte på 220 grader i 35-40 min Potetene tok jeg ut og satte inn kyllingen. Mens kyllingen stekte i ovnen, kjørte jeg gulrøttene med stavmikseren, sammen med 1 dl.fløte, 2 ss.smør, salt og pepper, helte det tilbake i kjelen, slik at det holdt på varmen, mens det andre gjorde seg ferdig. Serveres med godt humør og den saus du måtte ønske! Jeg brukte denne balsamicosirupen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.