Tilsett de stekte kyllingbitene, og la dette trekke i sausen for ca. Tilsett spisskummen, muskat og muskatblomme, rør sammen til det begynner å komme god duft
- 2-3 kyllingfileter- salt- spiskummen- malt koriander- 2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell- 1 stor løk- 4 fedd hvitløk- ca. 5 cm fersk ingefær- 4 ss garam masala krydder- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 3 dl fløte(- 1/2 finhakket chili med frø og kayennepepper hvis du vil ha et hottere resultat)- 2 dl bulgur- 4 dl vann- 1/2 ts saltBle du fristet. 2-3 kyllingfileter. 4 ss garam masala
Det var fantastisk godt og hele huset luktet som et Indisk kjøkken til dagen etter desverre. For meg er alle de indiske sausene i du får kjøpt på dagligvare butikkene det samme som å spise sushi fra kjøledisken på kiwi
Det har vært mye søtt her i det siste, på tide med et smakfullt middagstips. Kyllingtikkamasala. ♦ Skjær kylling i terninger og stek sammen med hakkede tomater, tomatpuré og krydder
Ikke bli skremt av den lange ingredienslisten - det meste er krydder. Jeg har lagt ut en oppskrift på kyllingtikkamasala før, men på lørdag lagde jeg denne og den ble enda bedre enn den andre varianten
Bland sammen ingrediensene i marinaden, og bland det godt med kjøttet. Etter å ha vært veldig fornøyd med at jeg lagde Chicken Vindaloo i forrige uke, så prøver jeg meg nå på KyllingTikkaMasala
Culinaria Spania har fantastiske bilder og oppskrifter fra det spanske kjøkken. Det finnes mange gode indiske retter og en av dem er KyllingTikkaMasala
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Fakta er at kyllingtikkamasala kalles en sann engelsk nasjonalrett, og at det er skikkelig godt. Skrap av det meste av marinaden fra kyllingfiletene, og legg de på et stekebrett dekket med aluminiumsfolie
KyllingTikkaMasala må lages i flere omganger da det skal være marinade, saus og ris. Denne er det lurt å lage kvelden før slik at smakene får tid til å trekke inn i kyllingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.