Stek kyllingen i olivenoljen til den er gylden og nesten gjennomstekt. Mest kyllingen steker, ha paprika, hvitløk, urter, fløte, salt og pepper i en foodprosessor og kjør til en glatt blanding, det går også fint å bruke en stavmikser
Server nanbrød med koriander og iskald mango lassi ved siden av kyllingtikkamasala og mixed raita. Kyllingbitene serveres i en deilig indisk saus aller helst sammen med nanbrød, raita, ris og en iskald mango lassi
Endelig fant jeg en KyllingTikkaMasala oppskrift som ikke er like komplisert som de veldig mange jeg har lest om før(som da har gitt meg litt skrekken fra å prøve)
Bland kyllingfiletene med marinaden og la den stå kjølig i minst én time. Tilsett så finhakket hvitløk og ingefær, garam masala, paprikapulver og chilipulver, og fres videre noen minutter
Mal cashewnøttene, tilsett disse og stekte kyllingfileter. Selv om vi ikke hadde hjemmelaget denne gangen tenkte jeg å legge inn oppskrift på Chicken TikkaMasala uten bruk av ferdigsaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.