Du kan også helle suppen gjennom en sil, på denne måten blir du kvitt av restene av asparges. Bland med håndmikser på en glatt krem, ikke glem å spare noen aspargeshoder for dekorering
Dagens suppe ble en ganske grønn en, med et lite spicy hint på tunga. Det gjør det så enkelt å trylle frem gode smaker, det er en super måte å få i seg masse næring på og det er mat som gjør både munn og mage glad
Da ble det en grønnsuppe laget på erter, spinat og tang toppet med næringsrike alfalfaspirer. #suppe #grønn #erter #spinat #tang #kombu #kremet #sunn #helse #kosthold #spirer #alfalfa #vegansk #vegetar
Denne suppen egner seg som en rett av mange da dette ikke er en stor porsjon. 100 grønne, frosne erter. Hell varm suppe i 4 små glass og sett en baconskive i hvert. 100 grønne, frosne erter
Så fylte jeg på med de lysegrønne, fine bladene av gauksyre og strøde de hvite blomstene på toppen. Vi lå på bakken, gjerne med ei skål sukker, slikket dyppet og tygde
Her på Østlandet der vi bor er det mer enn nok til alle, selv om det varierer litt på størrelsen, og du finner de største bærene der det har vært nok lys og varme
Den har passet utmerket som dessert på varme sensommerkvelder. Er det kirsebærsesong, er det bare å ta for seg før fuglene begynner å frotse, og denne uka har vi kost oss med kald, krydret kirsebærsuppe
Jeg fant denne oppskrifta på vg nett og måtte bare teste den ut i dag. Grønnkål og brokkoli er jo noe av det sunneste man kan spise når det kommer til grønnsaker
På Instagram kan du se bilde av de flotte kjøttbollene som skal i en tomatsuppe denne uka. Hanne (som er oppe først) varmet den opp igjen, og hadde den på mattermosene våre
Ha linsene og grønnsaks- og krydderblandingen i buljongen. Rundstykker smaker alltid fortreffelig ved siden av supper - hva med å slenge sammen noen mens du venter på at suppen skal bli ferdigkokt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.