Kokt hvit fisk
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ;700 ? 800; g skinn og benfri filet av hvit fisk ( torsk, sei, steinbit, kveite, piggvar)
  • 1 dl salt
  • ;1 ½; l vann
  • 6-8 hele sorte pepperkorn
  • 1 laurbær blad
  • 1-2 sitronbåter
  •  
  • Sauce Ninon
  • 1 sjalottløk
  • ,2 ss smør
  • 2 dl eplejuice
  • :1: beger rømme
  • 2 dl grønne fryste erter
  • Salt, pepper
  •  
  • Sautert kål
  • 6 dl finsnittet hvitkål
  • ½ ts karve
  • 2-3 ss smør
  • 1 ss hvitvins- eller eplecideredikk
  • Salt, pepper ev ørlite sukker
  • 4-6 skiver bacon

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.