Jeg tok en tom Heinz-flaskeog helte min ketchup i. Vi kraftmødrene møttes nylig hjemme hos Marianne (grønt vann), som hadde et boblende ketchup-prosjekt gående på kjøkkenbenken
Jeg var for øvrig hos X-Hårstudio tidligere i uka og fikk pleid håret litt, det er min kjære luksus i hverdagen – det finnes ikke noe bedre enn å få håret vasket og gredd
Om sommeren trenger håret ekstra mye fukt og pleie etter mange timer i sol, saltvann og klor. Har du for eksempel olivenolje, avocado, jordbær eller kamillete, er du langt på vei til sunnere, blankere og mykere ferielokker
IBS-vennlige er de også. Quinoa metter godt samtidig som den er som balsam for min følsomme IBS-mage. Pannekakene er naturlig frie for gluten, uten melk, uten mais osv så disse er vennlige mot de fleste mager, dog ikke de som reagerer på egg
"Smakfull laks med ovnsstekte poteter, hvitløksristede kantareller ogananas-salsa. Laks er en vinner her i huset, og jeg kan godt like den med ekstra god smak
En halv liter protein- og næringsrike svartøyebønner er basen for Kaptein Sabeltann-kakene mine. I tillegg har de god konsistens og er nøytrale men gode på smak
all-purpose flour. Tunnbrödet finnes i ulike former og fasonger, og både mykt og sprøtt er vanlig. Put the cast iron pan/griddle on medium-low heat, then roll out the dough pieces
Mange av oss drømmer om langt og sunt hår. Det finnes dessverre ingen mirakelkur for å få håret til å vokse langt over natten, men det er flere ting vi kan gjøre for å holde håret sunt og forhindre at håret ikke skal stoppe opp i vekstprosessen
★ Litt mat, drikke og “energi”-ting til oss begge. ★ EasyTran-sprøyter. Magnus er allikevel der at han synes bagen bør pakkes nå slik at ikke han blir stående å skulle “ta med det og det” når vi er innlagt
I kveld er det ikke mye futt og fart i heimen hos oss. Vi ligger her i hver vår sofa, med pledd og diverse remedier – Kari med en forkjølelse som er avtagende og Hanne med en forkjølelse som er påtroppende
Kryddereddik bruker jeg i matlagingen litt på samme måte som en krydderolje – i sjysauser, i marinader, i aspic-gele til kabaret, i forskjellige dressinger og nesten alltid – i salatbollen
Send dette via e-postBlogg dette. Jeg vet jeg har lagt ut oppskrift på pølsegrateng en rekke ganger, men denne versjonen ble så god at jeg bare må legge ut den også
Send dette via e-postBlogg dette. De blir så luftige og flotte, og jeg synes de er akkurat passe søte. Orginaloppskriften sier også at melk og smør skal kokes opp sammen med melisen, men jeg har begynt å gjøre det på den "gammeldagse" måten
Jeg og barna lagde noen veldig gode for litt siden, fra en Disney-kokebok jeg fikk tak i. Og selv om de var veldig gode, ble de litt vanskelig å spise siden de ble så tynne at de delte seg bare man tok i de
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.