Dessert og andre søtsaker. Fordel over smeltet sjokolade - Nyt. For at denne oppskriften skal bli en suksess må du selvfølgelig like både smaken av banan og kokos
men disse mandel makeronene er mye enklere å lage, denne er seig i midten og crispy på utsiden. Den ferdige deigen skal minnes pepperkake deig, smidig og tykk
Perfekt til matpakker og ellers om man er fysen på noe godt. Vask deg godt på hendene og trill kuler som du deretter presser ned med en skje eller gaffel
E-postSkriv utMerLik dette. Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Disse kokoskjeksene er forholdsvis enkelt å bake og smaker godt. Vil du være med så heng på, for min del har jeg satt opp min matplan med faste tidspunkt når jeg skal spise og hva jeg skal spise
(Mandelmelk kan også brukes som en erstatning for dyremelk, fordi det ikke inneholder kolesterol eller laktose og dermed kan brukes i matlaging for allergikere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.