Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkertvariasjonerover dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisker populært
I mens klippfiskrettengratineres i ovnen så kan du lage tilbehør som f eks stekt flesk eller bacon, og kokte grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, kålrot og blomkål
Denne klippfiskmiddagener usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å serveregjester. Dette blir nesten som bacalao, men med smakfulle chorizo bollerog sursøt hvit saus
Mens svenskenes midsommar er et av sommerens store høydepunkter med majstång ogsildogpoteterog jordbær og øl og snaps og dans rundt stanga og… Men de har ikke bål da
Skjær klippfisken i serveringsstykkerog legg dem i en ildfast form med litt olje i bunnen. Prøv denne oppskriften med persille i sausen ogpersillerot i potetpuréen
Klippfisker saltet og tørket fisk, det er som regel torsk som blir brukt i produksjon av klippfisk. Deretter saltes fisken i store runde stabler, og slik blir den liggende til fisken er saltmoden, fast
Balsamicosild, med løk ogrødbeter. Kok opp laken og avkjøl til romtemperatur. Personlig synes jeg tradisjonelle silderetterhører julen til, men siden jeg må eksperimentere hele tiden, kommer det stadig nye varianter på menyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.