Muffinsene er glutenfrie, veganske, uten egg, melk og sukker. Inni muffinsen finner du biter av jordbær, og oppå, en enkel tofukrem med et hint av vanilje
Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker. Personlig syns jeg favoritten var smeltede mokkabønner, men da blir den ikke fullstendig sukkerfri da, men man bruker jo heller ikke så mye på fyllet
Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Denne røra gir ca 10 stk vafler. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Kaken er glutenfri, lavkarbo, sukkerfri, og uten korn. I dag skal du få steg-for-steg med oppskrift og bilder slik at du også enkelt kan lage deg og de du er glad i en deilig rullekake
Utrolig enkelt og greit. Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggene og rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr)
Og handler du rispapirene i en utenlandsbutikk kan dette bli en veldig rimelig måltid også. Du kan egentlig putte veldig mye forskjellig i vårrullene etter eget ønske, men her kommer jeg med en kombinasjon som jeg selv liker godt og som er lett å lage
Muffinsene er sukkerfriog glutenfri. hasselnøtter og valnøtter. Pisk sammen smør og sukrin. Tilsett egg og melk til smørblandingen, og deretter det tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.