Det er en super ordning som jeg er veldig fornøyd med. På vinterstid er det ikke veldig mye norske grønnsaker å få tak i, så da blir det mye rotgrønnsaker og rødbeter, men jeg er uansett fornøyd med å få kortreist mat uansett om det er litt mindre variert på vinteren
Kos ♥. Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
Lettvindt middag i gryter og langpanne av Marit Røttingnes Westlie og Øystein WestliePrøve en av oppskriftene som heter Trøndersk cowboy gryte og det ga mersmak
Ribben er akkurat ferdigdampet, og klar for steking frem til svoren blir sprø og god. Og i disse «sunne tider» er straffen for magert kjøtt at det ofte blir smakløst
Bruk en springform og sett bare ringen på et fat. mai rosett på toppen er Oreokaken kledd til fest. Jeg tilsatte ikke noe sukker for jeg syntes kremen ble søt nok med melisen
Reisedagen ga rom for en snartur på landsbyens marked tidlig om morgenen. Vi liker så godt denne tidlige morgenstunden når markedshandlerne pakker ut, legger opp, tar en kaffe på kafeèn og gjør seg klare for dagens handel
Dette er skikkelig vårlig, sunt og godt. Du trenger til 1 person. 75 g spisskål5 grønne asparges1/2 grønt eple1liten bunt dill1 limeRaspoljePersilleHavsalt og kvernet pepper1ss gresskarkjerner2ts jo frueoljeSitruspressene fra er perfekte til å lage denne salaten
Ønsket om større hage og mulighet til å dyrke egne salater og grønnsaker blir ikke akkurat mindre av Vibekes fantastiske bilder, men på grunn av plassmangel og lite forarbeid har vi gått for "light"versjonen på verandaen i år
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.