Dette skjer ikke når man steker med klarnetsmør. Hva er poenget med å klarne smøret. Jo, fordi man skiller proteinrestene som er i smøret fra melkefettet slik at det blir en klar fettkilde som tåler høye temperaturer
100g smør, mykt. Varm opp smøret så det er rennende, bland inn alle ingredienser, la stå i romtemperatur i ca 1 time, pensle på maten rett før grilling. 100g smør
Nå var vi tomme for smør, så da må jeg lage. Og så morsomt, det var utrolig å se at det ble smør. Da har smøret klumpet seg, og væsken som er igjen kalles kjernemelk
Smør til steking. Kutt opp bacon i små terninger og stek baconet pent brunt i litt smør. Ha godt med smør på stekepannen, strø salt og og litt raspet sitronskall på fisken, vent til smøret på stekepannen begynner å bli nøttebrunt før du legger i fisken
Server til en god og varmende gryte, de smaker himmelsk lune med godt smør. Maisbrød smaker fantastisk godt sammen med mye forskjellig, ikke minst er det en super match til litt kraftige gryteretter
Legg et bakepapir i bunnen av formen, og smør kantene og dryss over litt mel. Kaken kan spises som den er med litt melis over, eller du kan dekorere den med smørkrem slik jeg har gjort her
Men, jeg er glad i lakris (spesielt Nox og lakrisen i Twist), og det kan sies allerede nå at jeg tok i litt for mye da jeg testet ut en blanding av mandler, smør, dadler++
Rørt smør med oskjell. Smøret deles opp i terninger og piskes inn i den varme fløten. Persetorsk og rørt smør med oskjell serveres med kokte poteter og gulrøtter
Legg et bakepapir i bunnen av formen, og smør kantene og dryss over litt mel. Kaken kan spises som den er med litt melis over, eller du kan dekorere den med smørkrem slik jeg har gjort her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.