Bunnen skal være sprø og helst ha en deilig smørsmak. Så da har du en god grunn til å lage pai oftePaibunnen spiller sjelden hovedrollen når det serveres pai, men en god pai begynner og slutter med en god bunn
Fjern delene av paibunnen som stikker utenfor paiformen og legg de langsmed kantene på paien. crispi, enkelt, enkelt og godt, forsteking, god, halvgrov, halvgrov paibunn, hvetemel, lett, maldonsalt, myk, paibunn, paideig, paiskall, rugmel, smør, sprø og saftig paibunn, tørre erter
100g smør, mykt. Varm opp smøret så det er rennende, bland inn alle ingredienser, la stå i romtemperatur i ca 1 time, pensle på maten rett før grilling. 100g smør
Nå var vi tomme for smør, så da må jeg lage. Og så morsomt, det var utrolig å se at det ble smør. Da har smøret klumpet seg, og væsken som er igjen kalles kjernemelk
Smør til steking. Kutt opp bacon i små terninger og stek baconet pent brunt i litt smør. Ha godt med smør på stekepannen, strø salt og og litt raspet sitronskall på fisken, vent til smøret på stekepannen begynner å bli nøttebrunt før du legger i fisken
Server til en god og varmende gryte, de smaker himmelsk lune med godt smør. 2,5 dl hvetemel (her kan du også bruke glutenfritt). 2,5 dl hvetemel (her kan du også bruke glutenfritt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.