Paleo kalenderen min er krysset av for at dag 18 er over – og det er den jo veldig snart. Ikke så mye nytt, men sånn ser en typisk paleo dag ut for meg
En herlig duftende gryte som står og putrer bærer bud om en lat lørdag. Noen ganger må jeg bare lage mat til mange, selv om vi bare er to eller tre som skal spise
Den absolutte favoritten på middagsbordet her hos oss er hjemmelaga hamburger. Legg dem på en tallerken smurt med olje, og still dem til avkjøling i kjøleskapet
Jeg har fått en ny duppeditt på kjøkkenet, og den har raskt blitt en ny kjøkkenmaskin-favoritt. Her er juice av to appelsiner og en grapefrukt, og det gir i underkant av en halvliter juice
Mangel på opplevelser tror jeg det ikke blir. 2 stk lime, saften av. 1 stk vaskede sitroner, skallet av. 2 stk lime, saften av. 1 stk vaskede sitroner, skallet av
Server den i lekre glass og det blir en helt ny opplevelse. Bruk H-melk og grøtris av god kvalitet. Skrap ut frøene av vaniljestangen og ha dem og resten av stangen i kjelen sammen med melka når du koker grøten
På den måten får du bort den samsalte smaken og det blir en mer smaksbalansert opplevelse. Jeg anbefaler deg å lese hans fine og grundige beskrivelse av hvordan man lager bacon HER
Da blir det mye gris og søl, men det er halve opplevelsen. Snakk med noen du kjenner om å låne båt dersom du ikke har egen, eller snakk med en lokal “båtmann” ved nærmeste havnområde om han vil sette ut og ta opp teinene dine for en liten slant
Store planer om små turer og utendørs opplevelser fremover ♡. Det er nesten obligatorisk med ett Marius-plagg i kleshaugen, så nå har han fått sin første utgave
Konserten var også en opplevelse. Hadde gått til innkjøp av en Stangekylling. Utgangspunktet posta jeg bilde av på fb, skal se om jeg får lagt det opp her og
Det ble så absolutt en smakfull og god opplevelse, og idag laget jeg de på nytt. Lavkarbo bakst. Fikk så lyst å prøve å lage lavkarbo brytebrød /rundstykker for noen dager siden, jeg har laget det før med vanlig mel (høykarbo) så det var ekstra spennende å prøve seg med lavkarbo-mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.