Gå så videre i gang med å koke potetene til potetmosen. Har potetene tynt skall kan du gjerne koke de med skallet på, alternativt må du fjerne det før/etter de har kokt
Kjøttformmed søtpotetlokk. Tenkte jeg skulle innvie torsdagen med et aldri så lite middagstips. Hva med en enkel, men smakfull kjøttsaus, toppet med deilig, kremet søtpotetmos og revet ost
Stek auberginskivene i rikelig med olje og legg dem etterhvert i bunnen av en stor ildfast form. 6 vårløk i tynne skiver eller 1/2 purre. 6 vårløk i tynne skiver eller 1/2 purre
Mos alt med en stavmikser, tilsett mer vann om du synes den blir for tykk. Vask purren godt og kutt i biter, potetene skrelles og kuttes i biter, stek dette lett i litt olje, rør så det ikke brenner seg
Starter uka med en lettvint og god ovnsrett, . Stek karbonadedeig, la vårløk i tynne ringer, surre med på slutten av stekingen -og krydre med salt og pepper
HellesKitchenDu må altså slette denne bloggadressen og erstatte den med. skjær en purre i skiver. Tilsett purren, litt salt, pepper og et fedd presset hvitløk
Helstekt laks medpurre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Det overraskende er at denne suppen til og med nedkjølt er velsmakende. Kombinasjonen av nypotet og purre gir denne kremete suppen en mild smak, samt en følelse av metthet og varme
Vi starter med å finhakke purre og skjære fenikkelen i tynne skiver. Sammenlignet med rosabloggerne og de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Start med å lage paibunnen. Kutt purreløkene i tynne ringer (bare det hvite + deler av det grønne). Toppes med terninger av fetaost og cherrytomater skåret i to
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.