Middels varme i panna og stek den noen minutterpå hver side (stek den lenge nok så den ikke faller fra hverandre) Legg på bringebærsyltetøy og frosne bringebær før du bretter den over på tallerken for å nytes
5 minutter. Avslutt ved å putte den i ovnen på 180 °C i ca. 10 minutter. Vend kyllingfiletene i salt, pepper og fersk timian og koriander, (eller andre urter du måtte ha for hånden), og surr rundt parmaskinke før du steker den i varm panne i ca
Då er det på sin plass med ein enkel og rask lammemiddag som minner oss om kor utruleg heldige vi er som kan hauste av ferske råvarer med smak av vårt eige omland
Påske markerer for mange overgangen mellom vinter og vår. Da vi var små var det spennende å komme hjem fra hytta etter påsketuren og se om all snøen var vakk hjemme
Så lenge myndighetene sier det er greit, og medisinering og foring av fisken er under lupen kjøper jeg fersk oppdrettsfisk fra butikken med mindre jeg har fått tak i økologisk -eller villfisk
Dette er en klassiker på hytta og passer pefekt når man er flere rundt middagsbordet i påsken. Hell over vesken fra sjampinjong og la løken putre på svak varme i ca 5 min. Stek i ovnen på 200 grader til osten blir gylden
Ungene har høstferie og vi bor i byen "på hytten". Vi trives så godt i byen, igår var vi på Ado og svømte (mest lek) i bassenget, og idag blir det kino
Sol, bading, boksen går, en natt med mye skravling og tur til Røverhula fikk dominere programmet. I helgen tok jeg på meg supermamma drakten å dro med meg Vilde og tre venninner ut til hytta på Løvøya
Skjær kyllingen og grønnsakene opp i små biter, krydre og stek noen minutter i olivenolje. Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.