Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikketilbake. Jeg har fått en ny stjerne pådesserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutningpåmåltidet
Dette er en oppskriftpå "Baked beans" eller bakte bønner på norsk. Det vilsi at bønnene er bakt i en gryte i stekeovnen, fremfor å bli kokt i en kjele på komfyren
Ha deigenpå lett melet bakebord og kna den godt. Ha gjæren i en bakebolle. Er littusikkerpå hvor vanlige de er i resten av landet, men her idistriktet er sirupskake julebrødet fremfor noe
Legg de halve potetskallene tilbakepå stekebrettet. Kle et stekebrett med bakepapir. Ta ut av ovnen og avkjøl lenge nok til at du kan dele potetene på langs og forsiktig ta ut innmateni de halve potetene, slik at bare skallet er igjen
Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England). Tradisjonelt sett er doughnut deigen laget med gjær og frityrsteikti olje, for så å bli dynket i sukker, eller melisglasur
Dypp donuts i glasuren og sett tilbakepåristen, kan godt dekoreres med friske jordbær. Bland mel, ½ kopp sukker, bakepulver og salt i en bolle og visptilkombinert
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehørtilmiddagen, Alle rotgrønnsaker kan bakespå denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
I år har jeg enda ikke rukket å bake noe til Halloween, så jeg tenkte å dele det jeg lagde i fjor, for det ble så veldig populært – både blant dere trofaste lesere på bloggen samt hos de søte barna som ringtepå døren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.