Har vist fått dilla på å lage likører av bær i år. Så siden jeg var så heldig å få så mye bjørnebær i år i hagen, ble det en liten dæsj bjørnebærlikør også
Men med creme fraiche i kjøleskapet og ønske om å lage en pai med kirsebær på toppen måtte jeg jo bare lete litt… Jeg fant ikke en ferdig oppskrift, men har hentet litt her og litt der
Blant disse finner man kirsebær i sherry. Ikke kok for hardt, da kan kirsebærene gå i oppløsning. 6 dl kirsebær på sukkerlake (fås kjøpt på velassorterte matbutikker, eks Ultra). - Ha kirsebærene over i en kjele, og 2 dl av sukkerlaken (ikke alt). 6 dl kirsebær
Blant disse finner man kirsebær i sherry. Ikke kok for hardt, da kan kirsebærene gå i oppløsning. 6 dl kirsebær på sukkerlake (fås kjøpt på velassorterte matbutikker, eks Ultra). - Ha kirsebærene over i en kjele, og 2 dl av sukkerlaken (ikke alt). 6 dl kirsebær
Limoncellon og Kirsebærlikøren har vært ferdig en god stund. Vel, da var likørene ferdig. Hvis du synes likøren bli for sterk, kan du bare helle på mer vann
Anne's kaffi likør med sjokoladesmak. Deilig likør med smak av kaffi og sjokolade. Utviklet videre fra min "eggelikør" (se arkivet*) ******** Ingredienser
Jeg kan garantere dere en sur opplevelse med disse raw kirsebær godterikulene. Jeg vil bare advare, - dette er skikkelig surt godteri, så er du pinglete så bør du nok bytte ut 1 dl kirsebær med morbær eller dadler. Til ca 30 kuler kirsebær godis. ♦ 2 dl surkirsebær♦ 1,5 dl bløtlagte morbær (eller dadler. ca 30 kuler kirsebær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.