Har vist fått dilla på å lage likører av bær i år. Så siden jeg var så heldig å få så mye bjørnebær i år i hagen, ble det en liten dæsj bjørnebærlikør også
Nydelige nystekte som de er , eller med sukker eller sirup eller syltetøy på. Begynn gjerne med små melkekaker til å begynne med til du har fått dette inn i hendene
Skrubb sitronene med børsten etter skylling med varmt vann, skjær i skiver og rens for frø. Fra tid til annen eller en gang om dagen blande med en skje
Dette er en deilig og lett kake, der bunnen er laget med mandelmel, mørk kokesjokoladebiter og nøtter/ mandler ( kan utelates ) og som er toppet med en deilig hjemmelaget vaniljekrem
1 pakke med jordbær gele. 2) Grov -knus havre kjeksene med hendene eller med en kjevle uten å åpne pakken, og tilsett smeltet smør. 3) Kle bunnen i en springform med bakepapir og ha utover kjeksblandingen ( den skal være smulete). 5) Bre ostemassen utover kjeksbunnen med en slikkepott, og sett bunnen kaldt. 7) Kaken er nå ferdig og kan serveres som den er eller du kan pynte kaken med litt geletopper, jordbær eller revet sitronskall. 1 pakke med jordbær
Vask potetene og skjær de i tynne skiver (behold gjerne skallet på)Smelt smøretLegg potetene lagvis i en ildfast formPensle hvert lag med smør og dryss på med salt og pepperBak i ovnen i ca 30 minutter til de får en gylden overflate
Jeg gjorde en liten vri på mine, og lagde de i posjonsformer med timian og havsalt. Ha hakket hvitløk og litt hakket timian i kjelen med resten av smøret og la det surre noen minutter
ferdig laget ekspresso kaffi. ferdig laget ekspresso kaffi. 1) Smelt og bland sammen Delfiafett , setersmør ( evt margarin uten melk) kaffi og salt ved svak varme, Avkjøles så i noen minutter. 4) Kle en liten langpanne med bakepapir (20x 30 cm ) og ha sjokoladen over i formen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.