Jeg er glad i sitronpai, og lager det innimellom. Det er jo ganske dekorativt også. Denne oppskriften fant jeg på nettet, men har også min egen på bloggen
dessertpaier og terter. Denne paien er fylt med lemon curd og toppet med cloud frosting. Ha lyst brunt sukker, smør og lønnesirup i en mikserbolle og miks det fluffy
Bland mel, sukker og smør. Bland inn sitronsaft og skall og elt til en jevn deig. Ingredienser, deig. 75g smør, skåret i terninger 125 g hvetemel 90 g sukker 3 ts revet sitronskall 3 ss sitronsaft Ingredienser, fyll
Denne smoothien er kjempe god og er perfekt til et måltid. 100g fryst kirsebær (fås kjøpt på blant annet kiwi). 150g naturell yoghurt. 100g fryst kirsebær. 150g naturell yoghurt
Jeg fikk til en perfekt tynn bunn, men en god søt sur sitron krem, og heavenly marengs. ) Nå har jeg endelig klart å finne en perfekt kombinasjon til en sitronpai
Denne gangen ble det en pai med kirsebærog bjørnebær. bjørnebær, innbakt, kirsebær, oppskrift, pai. Forkullede rester av ymse frukt og bærsafter i stekeovnen ,og en stor sprekk i kokke-egoet mitt
Jeg laget sitronpai i går,og istedet for å lage en stor pai laget jeg heller mange små. Sitron pai er veldig godt, det sure og det søte i skjønn forening
Her kommer en oppskrift på en utrolig god og frisk vårkake/pai, inspirert i fra her. Som vanlig er kaken laget uten vanlig hvitt hvetemel, det vil si den er glutenfri, og har heller ikke vanlig hvitt sukker (sukrose) i seg, men er søtet med naturlige søtningsmidler
Jeg begynte å forberede kremen på fredag, laget paideigen lørdags morgen , stekte bunnen lørdags kveld, fylte og toppet den rett før servering på søndag
Jeg har fått litt dilla på sitron, prøver en masse oppskrifter med sitron om dagen og denne er favoritten så langt, farlig god og den varte ikke lenge her i huset
Kirsebærkompottog friske kirsebær til pynt. Eg og Britt(katten) hadde ein særdeles bedagelig kveld foran tven, når sjølvaste Nigella bestemte seg for å poppa fram på skjermen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.