Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydeligekarbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
tomatsausgrunnoppskrift. Dette er en av de enkleste grunnsausene som finnes. Med en boks hakkede plommetomater av god kvalitet (mer umami), kan du ikkemislykkes og du kan bygge sausen ut til mange andre berømte tomatbaserte retter
De fleste likerkarbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Dissetomatsausoppskriftenefinnes jo i tusentall, og mange er gode, men denne sverger jeg til. Dette tenker du kanskje ikke over før du prøver en billigvariant og lurer på hva som ikke stemmer
Hjemmelaget karbonader er så godt, særlig med friske grønnsaker til. Her er en god middagsrett med kokt blomkål, mandelpoteter, rognebærgele og en god peppersaus
Jeg har testet litttomatsauseri det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
Sil av grønsakene og server hjemmelagede karbonader med søtpotetmos, grønnsaker og sjysaus. I kveld ble vi fysne på noe varmt, og da var det bare å raide kjøkkenbenk og kjøleskap etter noe å sope i hop
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.