Ha hvitløkeni en panne medolivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisktomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Med en boks hakkede plommetomater av god kvalitet (mer umami), kan du ikkemislykkes og du kan bygge sausen ut til mange andre berømte tomatbaserte retter
✔️ Smak til sausen med salt & pepper, friske urter og en god klunk. Dissetomatsausoppskriftenefinnes jo i tusentall, og mange er gode, men denne sverger jeg til
Jeg har testet litttomatsauseri det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
Det holder egentligmed det som er vist over, men om du vil. En god tomatsaus må jo være noe av det enkleste og mest geniale alle mennesker kan like, spesielt barn
Pasta medchorizo- og tomatsaus. Det blir derfor littprøving og smaking når jeg lager det jeg ser der, og jeg ender som regel opp med noe litt annerledes enn det som var planlagt
Eit glas medtomatsaus er slettes ikkje dumt å ha ståande i kjøleskapet. Heilt mot slutten av putretida har du i grovhakka oregano og smakar tilmed salt og pepar
Medsineutrolige evner og styrke kan den skape magiske resultater. Tomatsausen er svært allsidig. I første øyekast kan den likne en vanlig stålgryte, men ikke la deg lure
Jeg fant noen tomater og en paprikai kjøleskapet som var i ferd med å bli overmodne og tenkte derfor at det var smart å koke opp en tomatsaustilmiddagsbrukisteden for å kaste de
Her om dagen laget jeg en stor porsjon medtomatsaustil bruk til pasta med kjøttboller og pizza. Hell over boksene med hakkede tomater, skru ned varmen og la det småputre til alle grønnsakene er helt møre (dette bruker jeg ofte en goooood stund på)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.