Jeg har tidligere skrevet om noen av helsefordelene medsopp, link til siden her. med bønner og chili. Høst er tid for sopp og om du ikke har anledning til å plukke dem selv,
Denne gratinerte jeg i en ovn på 200grader i 10-15 minutter. Kjøttet var et flott stykke svin indrefilet som ble krydret godt med salt/pepper før jeg brunet det i en varm panne med 2 ss smør. La det frese i 10 minutter i panna og legg det så over på en fjøl med aluminiumsfolie over. Fres sopp, vårløk og sukkererter sammen med litt olje og 1 fedd hvitløk
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Satser på at dette er siste rest av vinteren, så vi får bare ta det med godt humør. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Med noen billige rotgrønnsaker som tilbehør, ble det en rimelig, enkel, men god middag. Kok opp blandingen, under omrøring, i en kjele med resten av melken
Til en stor ildfast form (cirka 4 porsjoner)600 gram karbonadedeig200 gram brokkolitopper2 gulrøtter (gjerne flere, men det var de to siste jeg hadde)1 glass tomatsaus (gjerne hjemmelaget, eller pizzasaus som jeg hadde stående, jeg hadde oppi røkløkstrimler
Gratinerte bakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet. Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinere i ovnen
God og ganske sunn hverdagsmiddag, med masse gode smaker. Stek paprika, rødløk, squash, minimais, hvitløk og chili i en stekepanne med litt smør eller olje, til løken er blank og grønnsakene passe møre
Krydre kyllingen med salt og pepper. Smak til med salt og pepper. Serves med hva du måtte ønske. Dette blandes med 'ny' vin fra ferske druer, og gir en ny gjæring som gir en kraftigere, mer kompleks vin, også med noe høyere alkohlstyrke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.