Kalv er et utrolig godt kjøtt, og bliralltid mørt og godt. Selv om bogen ikke er det beste stykket på dyret, så ble jeg imponert over hvor mørt og godt det ble
Tilsett stekesjy (sil den gjenom en finsil) og smak til med salt og pepper. Kok opp vinen og la den koke inntil 1/3. Tilsett kraften og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett fløte og la sausen småkoke i 5 minuttertil. 2 dl hvitvin. 4 dl god kraft, kylling- eller kalvekraft
Jeg hadde lyst til å prøve en ny variant da jge fant kalvkjøttdeigibutikken. Kalv- og soppfyll. Blandt minefavorittpastaretter er lasagne og cannelloni høyt oppe
Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisksaftig og mørt kjøtt
Dette ble virkelig en slager her hjemme i dag. Både svigermor, gubbeluren og unga spistemassevis. Stek de så de får en fin mørkbrunfarge, å legg de i en form til etterpå
I kveld hadde viegentlig planer om litt juleforberedelse, men så langt kom vialdri. Vi er gode til å studere oppskrifter, men ikke fullt så gode til å sette i gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.