I kveld var det duket for det store cupcake-slaget på Hele Norge Baker, og siden jeg ikke er med lenger kommer de tre cupcakes-variantene jeg skulle bake her
Kanelboller er så godt, og enda bedre blir de om de stekes sammen i form. Jeg er ikke så glad i småtørre kanter, så ved å steke de på denne måten blir alle kanter deilige og myke
Kakedager er gode dager her i huset, og helgens farsdag var inget unntak. Denne farsdagen var den første for mannen min, og han ønsket seg ubeskjedent hjemmelaget kjøttsuppe til middag og mørk sjokoladekake til dessert
Høyt henger de og sure er de. Ja, det er de norske eplene jeg snakker om. Vi har tidlig modne sommerepler i vår hage, og de er så sure at de nesten ikke er spiselige, men bare nesten
Én røre, mange muligheter. Likte du appelsinsjokolade-cupcakesene jeg lagde. Dette er kakevarianten. Oppskriften er den samme, bare at jeg har lagd en veldig liten porsjon
Neste uke er det påske dere. Jeg må innrømme at det kom litt brått på meg, var det ikke nettopp jul. Påske forbinder jeg med kos i solveggen, lammelår, appelsiner og sjokolade (Kvikk Lunsj
Jeg har prøvd flere oppskrifter på sitroncupcakes, men dette er uten tvil den aller beste. Muffisen lages med eggehviter og ikke eggeplommer, noe som gir en silkemyk og lett konsistens
Dagen i dag må sies å ha vært en real fryd for oss søtmonser, morsdag og fastelavn på én dag. Som seg hør og bør ble det laget både fastelavnsboller og morsdagskake her i huset
Vi er så heldige at vi har en tilsynelatende utømmelig bjørnebærkilde voksende oppover husveggen. Bjørnebærbusken vår produserer store mengder bær hver sommer og den gir seg ikke før langt utpå høsten
Oreokjeks er utrolig populære, og det med rette. De er veldig allsidige og kan brukes til det aller meste når det kommer til baking, for eksempel til kakebunn som jeg har gjort her
Plutselig har dagene og ukene siden julen (og siste blogginnlegg) gått, men nå er jeg tilbake igjen etter både rolige dager og mindre rolige dager med stor vannlekkasje i huset
. Hei og velkommen til min kakebakeblogg. Jeg heter Ellen og kjøkkenbenken er min kakefabrikk. På denne bloggen vil jeg dele min kakebakelidenskap med deg
Her om dagen fikk jeg så lyst på konfektkake. Det er ikke noe jeg lager ofte, så jeg hadde ingen oppskrift klar, ikke hadde jeg noen av kokebøkene mine tilgjengelig heller, siden vi ikke bor hjemme for tiden på grunn av vannskaden vi fikk før jul
I helgen var jeg så heldig at jeg fikk lage bursdagskake til en gutt som fylte ett år. Foreldrene ønsket at det skulle være marsipankake og at den skulle inneholde lyseblått
For ikke så lenge siden la jeg ut oppskriften på Easy Peasy Chocolate Cupcakes. Her kommer oppskriften på vaniljevarianten, og de er så enkle som de er geniale
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.