Så jeg har gjort litt research på dette og deler med dere denne lange listen til inspirasjon. Jeg legger med lenker til oppskrifter slik at du kan ta en titt og kanskje til og med lære hvordan de kaken ser ut
Varm vann og sirup til det er fingervarmt. Tilsett salt, vann og sirupsblandingen, rosiner og elt inn mel til en passe fast deig som knapt slipper bakebollen
Tilsett vaniljesukker, smeltet sjokolade og egg og rør til det er godt blandet. Bland hvetemel, kakao, salt og natron i en bakebolle, og tilsett sjokoladeblandingen
), hvis ikke er det ingen sjanse i havet at det er noe igjen til jul. Her får du min oppskrift som jeg synes ble perfekt til julen, men som sagt, type godis kan du endre på som du vil
La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Tilsett egget. Ha til slutt i melk. Vil du ha dem helt harde, anbefaler jeg deg å skru ned temperaturen til 150 grader og steke dem i ytterliggere 8 -10 minutter. Start med 1 ss og tilsett mer om nødvendig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.