Denne kaken skal vi kose oss med i helgen. Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Til en stor kake trenger du. Du kan pensle kaken med egg før steking, men jeg syns ikke det er nødvendig da smøret og sukkeret i snurrene karamelliserer seg på overflaten og gjør den blank og fin
Bre kremen over bunnen og sett kaken kaldt til servering. Suksessterte hører med til påskefeiringen. Nydelig og holdbar kake, som er perfekt å ha på lur når det kommer uventede gjester innom på påskebesøk
Dette er luksus-kake-varianten som har de samme gode smakene, satt sammen til en drøm av en kake. Da kan dere lene dere tilbake i sofaen og se på at jeg løper rundt og stresser
Tilsett siktet mel og bakepulver, rør lett. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
legg på neste kakebunn og gjenta prosessen til du har lagt på alle kakebunnene, på toppen av den siste kakebunnen skal det ikke være knuste vaffelkjeks
Sånn gjorde jeg det (har ikke fremgangsmåten til mormor). Ole Marius har gode minner fra mormor og hennes helt 'spesielle' sjokoladekake, som han spiste STORE porsjoner av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.