Juletorsk sammen med flott og godt garnityr smaker supergodt. Her serverer jeg torsk sammen med en deilig smørsaus kokt i både hvitvin og krydder, mandelpotetpuré og smørstekte rosenkål
Dryss fiskefileten med grov salt. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp den tørr med kjøkkenpapir. Hell av vannet, mos rotfruktene til en grov stappe sammen med smøret
Ha oppi kruspersillen, smak til med salt, pepper, og eventuelt mer sitronsaft. Sandefjordsmør kan være litt vanskelig å holde varm lenge, da den kan skille seg hvis det blir for varmt
Smak til med Sitronsaft, salt og hvit pepper og rør inn finhakket gressløk. Sandefjordsmør har en stor stjerne her i Søndre Vestfold og sikkert langt utenfor og
Her er en leken oppskrift på laks, med litt alternativt tilbehør som ble helt perfekt sammen. Pepperbakt laks, brokkolipuré og Sandefjordsmør er ikke bare godt, det ser pent ut på en tallerken også
En litt annerledes juletorsk, men vel så god. Fennikel er egentlig en urt, men brukes som grønnsak, og den passer utmerket til fisk, med sin litt søtlige, anissmak og lukt
Server smeltet meierismør med masse hakket persille i eller Sandefjordsmør og kokte poteter til. Det er et noe lettere alternativ enn ribbe og pinnekjøtt, og sammen med lever og rogn utgjør det et virkelig herremåltid
Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen medsandefjordsmør er den rett og slett perfekt. Frossen fisk tines gjerne i kjøleskapet, og brukes med det samme
Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen medsandefjordsmør er den rett og slett perfekt. Frossen fisk tines gjerne i kjøleskapet, og brukes med det samme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.