Juletorsk sammen med flott og godt garnityr smaker supergodt. Server juletorsk på en seng av mandelpotetpuré, pyntet med ristet mandelflak, rosenkål og deilig smørsaus
Rundt 2 prosent har torsk som middag på julaften, men mange flere spiser torsk i romjulen. Det er godt med et fiskemåltid etter mange måltider med både ribbe og pinnekjøtt
'Stålet lam' - Klar til steking. Verbet 'klevo' på gresk betyr "å stjele". Gryten kalles "kleftiko" fordi, det sies, at når grekerne kjempet for å frigjøre seg fra ottomansk styre
En litt annerledes juletorsk, men vel så god. Torsk er hverdagsmat og festmat på samme tid. Fisken kan varieres utrolig mye, og selv om selve fisken ikke smaker så mye, er tilbehøret avgjørende for hvordan retten faller ut
Du treng ikkje nødvendigvis Norvegia og pepperoni for å laga pizza. I eit forsøk på kor greskinspirert eg kunne laga ein pizza, utan at det bikka over til å bli ein anna rett, enda eg opp med denne pizzaen
Fløten og smøret helles så i eggedosisen, og dette røres godt sammen. Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig glad i vaniljekrem, og synes egentlig at det passer til det meste
♥ For at gelatinen skal blande seg jevnt med marengsen, er det viktig at den helles flytende inn i marengsmassen under pisking og at man fortsetter piskingen en stund etterpå
Rester du måtte få av ostefyll og gele kan helles i små glass og spises for seg. Rester du måtte få av ostefyll og gele kan helles i små glass og spises for seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.