Helles juletorsk
Helles herligheter
Helles herligheter
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Rødkål (stor porsjon)
  • 1,8 kilo rødkål
  • 1 dl rødvin (alt. solbær eller ripssaft)
  • 3 ss eplecidereddik
  • 3, 5 dl vann
  • 1 kjøttbuljongterning
  • 3 ss sukker
  • 2 ts salt
  • Litt kjøttkraft er godt i hvis du har
  • 2 dl vann
  • 30 g finhakket løk
  • 1 ss eddik, 7
  • 1⁄2 ts salt
  • 1⁄2 ts knust hel pepper
  • klarnet 200 g smør
  • 2 stk eggeplomme
  • 1 ss sitronsaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.