Juletorsk sammen med flott og godt garnityr smaker supergodt. Server juletorsk på en seng av mandelpotetpuré, pyntet med ristet mandelflak, rosenkål og deilig smørsaus
Rundt 2 prosent har torsk som middag på julaften, men mange flere spiser torsk i romjulen. Det er godt med et fiskemåltid etter mange måltider med både ribbe og pinnekjøtt
En litt annerledes juletorsk, men vel så god. Torsk er hverdagsmat og festmat på samme tid. Fisken kan varieres utrolig mye, og selv om selve fisken ikke smaker så mye, er tilbehøret avgjørende for hvordan retten faller ut
I forrige uke var vi igjennom rakfisk, ribbe og juletorsken. Vi spiser jo gjerne mye tradisjonell julemat her i Norge, føler litt att jeg gjentar meg selv på jul- og nyttårsmenyene fra tidligere år, men det er godt da
Juletorsk med ertepuree, nøtter og fritert kapers. Julen i år ble annerledes enn tidligere. Vi valgte å dele ut gaver tidlig på dagen for å glede vår gutt på snart to år
NYTRUKKET JULETORSK. RIBBE. Er du en av de mange som sverger til ribbe på julaften. Her får du en litt annerledes oppskrift på den klassiske julemiddagen
Så hvorfor ikke prøve juletorsk på gamlemåten i år. Ja, for noe annet enn levende juletorsk dugde ikke, og selv i førti- og femtiårene gikk det an å få levende fisk i Oslo dersom man lette godt nok
Juletorsken er mild på smak og har litt fett fra smør eller sausen. Drikke til julematen. 22. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Foto God Fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.