Frister det. Noen matingredienser gir bestemte assosiasjoner. Sier jeg “valmuefrø” til deg gjetter jeg at du tenker på wasa sine lyse knekkebrød eller nybakte rundstykker med frø på toppen
juicy lår med hvitløk og honning. Jeg tror at det kjøkkenredskapet jeg bruker mest er en ildfast form. Jeg lager aldri lasagne så det er ikke det jeg bruker den til
Her om dagen gikk jeg til innkjøp av en sånn derre fancy juicemaskin (som kanskje ikke er så superfancy allikevel, siden jeg kjøpte den hos Clas Ohlson til en femhundrings
God dag ♥ I dag hoppet jeg ut av sengen kl 8, helte i meg 0,5 liter lunket vann med sitronjuice (en del av detoxen) og var deretter klar for å dra på trening med min søster - og ikke minst, klar for å starte 3 dager med detox
Jeg har fått helt blåbærdilla. Nå har jeg bakt blåbærterten tre ganger på en uke fordi den var så god og etterspurt i huset, men nå er det på tidet med litt variasjon så da ble det muffins
Så godt, og latterlig enkelt. Hellooo- Monica, its your turn now. Jeg sitter på et av Berlins mest eksklusive hoteller , Four Seasons og det er ikke sikkerhetsvakten som står og roper
På nyttårsaften hadde jeg lyst til å servere mat som ikke ville kreve så altfor mye styr på kjøkkenet etter at gjestene var kommet – vel er jeg glad i å lage mat, men når gode venner er på besøk vil jeg heller sitte og skravle og drikke vin enn å ha kjøkkentjeneste hele kvelden
Lat er litt negativt ladet ord. Skal vi heller si …mindre glad i å bruke tid på kjøkkenet. ). Når jeg kommer hjem fra jobb er jeg som regel så sulten at jeg ser rosa kaniner og dunst av utsultet kjøtteter står ut av ørene på meg
Birthday Celebration With Unicorn Cake & Home-made Pompoms. Da Ella ble 6 år rett før nyttår,. feiret hun anledningen med venninnene etter at skolen hadde starta opp igjen på nyåret
Salma hayeks chili con carne. For noen år tilbake intervjuet jeg Salma Hayek. Hun hadde akkurat ferdgstilt en film om den mexicanske kunstneren Frida Kahlo
Lurer du på hva du skal ha til middag i dag. Vel, da er det bare å kaste seg over denne menyen – super enkel og rask å lage, sunt og godt, digg for store og små
Easter is upon us. I'm going to go ahead and throw out a completely unsupported piece of statistics and say that the consumption of lamb in Norway is going up by about 400% over the next week or so
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.