En av favorittene er da eplekake med vaniljefyll. Som dere kanskje har fått med dere er jeg veldig glad ivaniljekrem, og synes egentlig at det passer til det meste
For meg hører varm nybakt eplekake og høst uløselig sammen. Nå er de norske eplene å få kjøpt ibutikkene, og de smaker så uendelig mye bedre enn de importerte
Oppskrifter. - Visp egg og sukker tileggedosis. - Smelt smøret og ha så opp i fløten/melken. - Hell en jevn tynn stråle av smør/fløte blandingen opp ieggedosisen mens du visper
Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt. Men det trenger ikkje å være tilfellet, denne eplekaka er saftig og god med god samvittighet
Denne nydelige kaken ble baket til farsdag, og den gikk unna i en fei. Ingredienser. Slik gjør du. Pisk eggeplommer og egget luftig sammen med sukkeret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.