Intervjuet fortsatte, pr agenten var litt utålmodig, mens Samoverhodet ikke hadde dårlig tid. Selv i Italia sørget La Winslet for å holde på det engelske
Jeg bruker en dampkoker av bambus-tre med lokk. De finnes i forskjelliger størrelser. De er vidunderlig gode i en suppe av klar kyllingkraft med noen skiver ingefær, sesamolje og hakket vårløk
Jegsalter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Det er mulig at resten av Norges land og rike har samme sterke forhold til kaker og kakenes plass i selskapslivet, men inntil videre står mine påstander fast
Det er sesong for rabarbra. Denne nydelige kaken gir kilende vårfornemmelser. Bland hvetemel med bakepulver og ingefær, og spe vekselsvis med dette og rømme,til du har en glatt deig
Hell deigen ut på bordet og form til en stor bolle. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jeg kjøpte pølsene forleden, og fikk som vi sier i nordnorge. Så langt er de visst bare å få kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av dere vil ryktet om disse formidable pølsene spre seg som ild i tørt gress, og snart er de foran nesen din
For å sikre at tyrkerne ikke skulle kjenne lukt av matlagingen, eller se røyk fra bål, la heltene lammekjøttet leirkar, sattedet på glødende kull de hadde lagt i en grop, og dekket over med jord og stein
forsamlingen var overmåte tilfreds med at Åse hadde gjort nøyaktig som hun hadde gjort…(P. » I farta hadde det i stedet gått på automatgir, smør og sukker ble rørt hvitt for seg selv
Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.