På denne måten har de en rett kant, som de kan stå på i serveringsfatet. Mye kan gjøres på forhånd. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
De har utnyttet den på så mange måter at vi bare kan bøye oss i støvet. Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng
Jeg måtte bake de i kveld og tar de med på jobben i morgen, da blir jentene sikkert glad. ♥ eller en gave til de som har alt i en søt og fin boks med stor sløyfe på ♥
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Selv om jeghar spurt ei venninne om hun kan lære meg det der
Legg deigen på bakebord og kjevle forsiktig. Beste scones jeg noensinne har smakt. Disse nøt jeg en onsdags morgen,kjapp å lage,få ingredienser,og helt fantastiske
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.