Restauranten har jeg ikke prøvd ennå, fiskebutikken derimot har blitt flittig besøkt. Og den kan anbefales på det varmeste, her deles fangsten med restauranten, noe som sikrer høy omløpshastighet og ferske varer
Du kan kanskje komme til å tro at jegverken kan lage eller bryr meg om ferske hjemmelagede. Dette er en av de gangenejeg har problemer med å lage ei oppskrift
Lam Kleftiko stammer fra enlegendeom soldater i fjellene på Kreta. I blant stjal de et lam eller en geit fra en av gårdene i nærheten, grov et hull i bakken og tente bål
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Høns var noe av det beste jeg visste somliten, men i mitt hode var dette dyr mat. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hva jeg kunne diske opp med til middag
Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden. )Frittata - Spansk potetommelettca. Albondigas - spanske kjøttbollerJeg liker denneretten litt ekstra spicy
Og når det kjem til dessertar, stolar eg på franskmenn tvers gjennom. Til og med franskmennene kunne ikkje finna ein betre måte å beskriva desserten på enn å berre kalla han perfekt
Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Eg takkar mor mi for å ha rive i dette temmeleg kostbare pålegget i barndomsåra mine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.