Det har vært travelt i det siste. Mellom slagene har det stort sett gått i knekkebrød med leverpostei eller med ost og kaviar, og Toros minestronesuppe med pølser i
Så derfor lagde jeg morgendagens smoothie i kveld, for å ta en pause fra havregrøten. Ikke fordi jeg er lei ennå, utrolig nok, men fordi jeg hadde en appelsin liggende og lurte på hvorfor i all verden jeg ikke har puttet en slik en i smoothie-makeren oftere
Dette er en av mine favoritter. Denne nydelige gryteretten serverte vi i en bursdagsfeiring. Du kan fint lage maten i ovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Mmm. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
Happy weekend fra meg og datteren min, Cecilie. 31. 01. 2015. Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller "Sjokoladecupcakes" om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar
Jeg skulle egentlig være med på Shape-Up weekend i juni og holde matkurs, men det er såpass nære termin at jeg følte det ble litt risikabelt å takke ja – selv om jeg satser på at formen er super helt til slutten, så kan man aldri vite sikkert
I går kveld lagde jeg vannbakkels, her er step by step fremgangsmåte til dere. Jeg skriver også på engelsk i dag siden min lærer Adrienne så gjerne ville prøve oppskriften
15. 07. 2014. Dette er et sommerlig solbærsyltetøy som smaker spesielt godt til oster. Syltetøyet blir nokså tykt i konsistensen og har søt og god smak
Some healthy braids for the weekend. Heisann. Her om dagen laget jeg en litt annerledes middag. Fikk plutselig for meg at jeg skulle lage proteinbrød med ost og skinke
Beklager lite blogging i det siste, studiene får førsteprioritet for tiden. Da jeg allikevel fikk 10 minutter til overs i dag, bestemte jeg meg for å blogge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.