Det har vært travelt i det siste. Mellom slagene har det stort sett gått i knekkebrød med leverpostei eller med ost og kaviar, og Toros minestronesuppe med pølser i
Så derfor lagde jeg morgendagens smoothie i kveld, for å ta en pause fra havregrøten. Ikke fordi jeg er lei ennå, utrolig nok, men fordi jeg hadde en appelsin liggende og lurte på hvorfor i all verden jeg ikke har puttet en slik en i smoothie-makeren oftere
Dette er en av mine favoritter. Denne nydelige gryteretten serverte vi i en bursdagsfeiring. Du kan fint lage maten i ovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Mmm. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
I går kveld lagde jeg vannbakkels, her er step by step fremgangsmåte til dere. Jeg skriver også på engelsk i dag siden min lærer Adrienne så gjerne ville prøve oppskriften
15. 07. 2014. Dette er et sommerlig solbærsyltetøy som smaker spesielt godt til oster. Syltetøyet blir nokså tykt i konsistensen og har søt og god smak
Beklager lite blogging i det siste, studiene får førsteprioritet for tiden. Da jeg allikevel fikk 10 minutter til overs i dag, bestemte jeg meg for å blogge
Nå er helgen på vei og da er det på tidet med litt digg kosemat som denne ratatouille-lasagnen. Bonus er at den er kjøtt-fri men jeg kan garantere at ingen vil synes denne retten mangler noe som helst
Så godt, og latterlig enkelt. Hellooo- Monica, its your turn now. Jeg sitter på et av Berlins mest eksklusive hoteller , Four Seasons og det er ikke sikkerhetsvakten som står og roper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.